• Uštedite plaćanje kazne
  • Ugradite automatsko paljenje farova

Neka bude više svetlosti za sve veći broj vozača. Uostalom , gotovo do polovine svih udesa dolazi zbog kasnog uočenja učesnika u saobraćaju. Automatsko svetlo smanjuje taj rizik, više svetlosti znači više sigurnosti! Iz tog razloga, dnevna svetlost je zakonski obavezna u većem broju zemalja od nedavno i kod nas. Vaše vozilo nije opremljeno dnevnim svetlom fabrički? U ovom slučaju, kombinujte dodatni bezbednosni komfort.

Zaboravite stalno aktiviranje i deaktiviranje farova koji rezultuju dodatnim troškovima (habanje prekidača, rizik da zaboravite da upalite farove i platite kaznu). Štedite energiju dnevnim svetlima tako što ćete koristiti samo oborena koja se automatski aktiviraju pri startovanju motora. Prilikom parkiranja, korišćenjem parking (ručne) kočnice farovi će se automatski ugasiti i ako je motor upaljen sve dok je vi ponovo ne deaktivirate.

Dodatna prednost s obzirom na sigurnost: ako uključite farove, zadnja svetla će takodje biti uključena. Kao rezultat, stop svetla su manje vidljiva i drugi učesnici u saobraćaju će ih teze primetiti. Dnevno svetlo sprečava ovaj efekat.